TRENINZI

LEVEL UP SISTEM TRENINGA

LEVEL UP sistem je program treninga koji je implementiran u radu sa preko 3000 rekreativaca i sportaša, te sa kojim se postižu vrhunski rezultati. Sistem pokriva sve segmenente trenažnih aktivnosti i ciljeva, od smanjenja procenta masnoće u tijelu, povećanje mišićne mase, do razvoja motoročkih sposobnosti snage, izdržljivosti, mobilnosti, brzine, balansa i drugih. To je sistem treninga u kojem je zastupljene različit spektar vježbi, od vježbi sa sopstvenom težinom do rada sa različiti trenažnim alatima kao što su rusko zvono, konopci, trex, suhi tegovi i sl

Spremni za LEVEL UP!

 
ONLINE LEVEL UP TRENING

LEVEL UP LIVE ONLINE treninzi su napravili pravu senzaciju u ovo doba izolacije. Hiljade ljudi u isto vrijeme vježba na svakodnevnim BESPLATNIM LIVE  treninzima koje možete pratiti na mojim socijalnim mrežama od 20h. Online sistem obuhvata ompletan trenažni proces, od treninga, ishrane i oporavka. Zašto ONLINE? Ako niste u mogućnosti da se organizujete i posjetite gym Champion, što zbog nedostatka vremena ili živite izvan Sarajeva, onda je ovo pravo riješenje za Vas. Ne trebate razmišljati šta, koliko, kako ćete trenirati, šta da jedete, kada sve je napravljeno prema Vašim zahtjevima i mogućnostima. Sve vježbe su ispraćene video objašnjenjima, kako bi pravilno radili i preventirali moguće greške. Veliki broj LIVE treninga i LIVE predavanja.

Za više o ovom sistemu treninga, kliknite ispod.

 
REKREATIVNI BOX I KICKBOX

Tokom jednog treninga potrošite i do 800 kalorija, naučite pokrete koji Vam mogu koristiti i u obliku samoodbrane, sve to upućuje da se radi o super treninzima.​

 
PERSONALNI I GRUPNI TRENING

Personalni trening omogućava da se kompletan trening prilagodi Vašim mogućnostima i ciljevima. Trenirate u privatnom gym-u, gdje je kompletan fokus usmjeren samo Vama i Vašem napretku.
U grupnom treningu možete tražiti motivaciju i u vježbajući sa ekipom. Bilo da se radi o personalnom ili grupnom treningu, uvijek dajem maksimum, kako bi smo zajedno slavili uspjehe.

 
PRIPREMA SPORTAŠA

Kako sam i sam bio takmičar, imao sam priliku da iskusim razne mehanizme treninga, osjetim gorčinu poraza, slast pobjeda. Sve je to doprinijelo da budem kvalitetan trener i profesionalnim sportašima. Bilo da se radi o ekipnom sportu, ili pojedinačnom, priprema treninga na svim nivoima je neophodna. Sa trudom sportaša i dobrom pripremom treninga, pobjede su nezaobilazne.

 

© 2020 Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon